• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to footer

+31 (0)6 - 1212 1212

  • E-mailadres
  • Facebook
  • LinkedIn
ZoetZenZatie

ZoetZenZatie

patisserie met passie

Main navigation

  • home
  • keuzes
    • Bruidstaarten
    • Gelegenheidstaart
    • High Tea
    • Patisserie
  • over mij
    • over Sacha
    • over ons
  • Contact
    • Algemene voorwaarden
    • privacyverklaring

over mij

De drijvende kracht achter ZoetZenZatie ben ik, Sacha Husken, zoetekauw pur sang. Al op jonge leeftijd bakte ik cakes en koekjes en maakte ik pudding. Gezien mijn goede schoolresultaten lag een universitaire studie voor de hand en zodoende ging het bakken een tijdlang op een lager pitje. Na drie studies en diverse banen in archeologische monumentenzorg en erfgoedzaken, kwam ik tot de conclusie dat ik daar te weinig voldoening uit haalde en een andere loopbaan moest kiezen.

Werken met voedsel, dat was wat ik wilde.

Ik begon in Zwitserland in de keuken van een hotel, waar de chef een banketbakker was. Daarna ging ik werken in de keuken van biologisch-vegetarisch restaurant “De Eetstee”. Het maken van desserts en bonbons blies de oude liefde voor zoet nieuw leven in.  Het gevolg: in 2012-2013 heb ik de opleiding Patisserie bij Culinair Centrum Beverwijk met met veel plezier voltooid. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in het vormgeven van speciaaltaarten, maar ook in het combineren van onverwachte smaken. Wat dacht je van macarons met honing en saffraan? Of van cupcakes met lavendel en framboos? Smaakt als een hapje zomer …

Contact

Vul naam, email-adres en evt. je telefoonnummer in. Vraag om een offerte, geef een suggestie, informeer naar de mogelijkheden van een workshop voor een bedrijfsuitje of stel een andere vraag. ZoetZenZatie neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wilt u gebeld worden?

janee

Footer

  • Grenadadreef 3A
  • 3563HE Utrecht
  • KvK: 59961333
  • BTW: NL178751765B01
  • certificaat HACCP
  • certificaat Sociale Hygiene
  • algemene voorwaarden
  • privacyverklaring
  • E-mailadres
  • Facebook
  • LinkedIn